FEDRELANDSPARTIET

N Y H E T E R

 

                   

*******************************************************************************************************

23. februar 2015     FrP takker innvandrere for vekst i næringslivet

Av Oddbjørn Jonstad

Ordfører Søviknes (FrP9 i Os takker innvandrere for vekst i næringslivet. Nå er hver tiende innbygger i Norge utenlandsk statsborger. Arbeidsinnvandrere holder folketallet og produktiviteten oppe, sier ordføreren. De er også viktige for å holde verdiskapingen oppe, sier Os-ordfører Terje Søviknes (Frp) om arbeidsinnvandrerne som har kommet til kommunen hans de siste årene. Tall fra SSB viser at hver tiende innbygger i Norge (9,9 prosent) var utenlandsk statsborger ved årsskiftet. Polakker utgjør den klart største gruppen, etterfulgt av svensker og litauere (se faktaboks). Også i Os er hver tiende innbygger utlending. Ordføreren sier arbeidskraften har vært helt avgjørende for flere bedrifter.

Er ikke FrP lenger i mot innvandring?

 

17. februar 2015     Ingen fred uten kompetente politikere

Av Oddbjørn Jonstad

I februar 2015 kunne en lese følgende skrevet av Forsvarsminister (H) Ine Eriksen Søreide,  Justis- og beredskapsminister (Frp) Anders Anundsen,  Barne-, likestillings- og inkluderingsminister (Frp) Solveig Horne og Utenriksminister (H) Børge Brende:  Kvinner har et særlig behov for beskyttelse i krig og konflikt. Varig fred forutsetter at også kvinner inkluderes i fredsforhandlinger. Likevel holdes kvinner utenfor når freden skal bygges».

Det er direkte morsomt når fire representanter for den kongelige norske regjering kaster seg ut i den pågående samfunnsdebatt. Men det de ikke har vett til å ta innover seg,  er at Norge kan lite gjøre for å stanse det muslimske korstog som pågår. I Islam blir kvinner betraktet som ikke-mennesker, - det finnes ikke håp om fred, demokrati og menneskerettigheter i land der muslimer er i flertall. I islamsk lov, Sharia, -  kan alle oppegående mennesker lese hva muslimske kvinner må leve under.

Konklusjon: Det lille Norge kan gjøre for å bedre kvinners kår i verden, er å stoppe innvandring og islamisering av spesielt Norge, men også i hele den vestlige verden. Det har ikke disse inkompetente politikerne forstått. Men de skal ikke bli glemt, jfr. www.riksrett.no.

 

16. februar 2015. Er du redd terrorister?

Av Oddbjørn Jonstad

På fjernsynet 15. februar 2015 står vår statsminister frem og forteller oss at vi ikke skal la oss skremme av terrorhandlingene i Paris og København. Men er det noen som har latt seg skremme av terror så er det vel nettopp våre politikere. Stortinget er bygget om til en festning med skuddsikre glass, ”vollgraver” utenfor og bevæpnet politi både inne og ute. Bedre blir det ikke i Regjeringskvartalet – til et kjempeforbruk av skattepenger. Det er trist at landets fremste reddharer er våre politikere – redd for en terror de selv har forårsaket.

 

7. februar 2015    Stå på Anundsen!

Av Oddbjørn Jonstad

Hvorfor skal Anundsen få så mye pepper? Han har gjort mye bra i den korte stunden han har sittet som Justisminister. Han tør å ta tak i det andre før han har skjøvet foran seg og gjør som det meste av det norske folk er enig i. Jeg synes det er rart det ikke blir opprettet høring mot de angiverne han har under seg som lekker informasjon til pressen. Stå på Anders Anundsen - du har nok god støtte for at du tør og rote i et vepsebol som har vokst de siste 8 år. Ikke bry deg om inkompetente politikere i KrF, Venstre og SV.

 

4. februar 2015     Forbrytelser skal lønne seg

Av Oddbjørn Jonstad

Helseminister Bent Høie anbefaler i februar 2015 at Tegist Regasa, som fikk en regning på 52.000 kroner etter keisersnitt, å klage til Helsedirektoratet. ”Det er ingen tvil om at gravide, selv om de oppholder seg ulovlig i landet, har rett til nødvendig helsehjelp. Hvis de ikke kan betale for fødselen, må sykehuset betale” sier Bent Høie. Både Venstre og Senterpartiet har kontaktet helse- og omsorgsminister Bent Høie og bedt ham svare på i Stortinget om sykehus kan kreve betaling av kvinner som oppholder seg ulovlig i landet i forbindelse med fødsel.

Man må undres over hvor de kommer fra disse utilregnelige stortingspolitikerne som ikke er i stand til å følge de lover de selv er ansvarlig for.  Surrehuene i Venstre og KrF er vi vant til – nå har også SP kastet seg på. Å oppholde seg ulovlig i landet er ikke lenger noe problem – og får man barn, så er man sikret opphold. Slik kan vi ikke ha det.

29. januar 2015     At de aldri lærer?

 

Av Oddbjørn Jonstad

 

Boranto Dika kom til Verdal og senere til Levanger som kvoteflyktning fra Etiopia for 15 år siden. Han fikk norsk statsborgerskap, fullførte norskkurs og gikk på videregående skole. Fra han var 18 år har han jobbet og betalt skatt.

 

Dika er som nevnt fra Etiopia og det er også samboeren hans, Tegist Regasa (28). Hun fikk avslag på asylsøknaden sin mens hun var gravid med barn nummer to, to måneder gamle Firaols. Nettopp fordi hun er papirløs, kan sykehuset kreve at hun må betale for behandlingen. Jeg turte ikke å fortelle kjæresten min at vi måtte betale for fødselen. Da var jeg redd hun ville nekte å dra til sykehuset. Det kunne vi ikke risikere, for mye tydet på at hun måtte ta keisersnitt, sier den nybakte faren, Boranto Dika (31).

 

Slik har det blitt at papirløse får barn og bruker dem som brekkstang for å bli i landet lenge. Så skriker Trine Skei Grande i Venstre og Knut Arild Hareide i KrF om de såkalte asylbarna som har vært her så lenge. FrP ser dessverre heller ikke ut til å ha gjennomskuet dette. At de aldri lærer?

 

Samtidig har vi jo de venstreekstreme journalistene, som for eksempel Tine Dommerud i Aftenposten, som skriver om hvor forferdelig dette er og hvor utakknemlige og hardhjertede nordmenn flest er. At de aldri lærer

 

12. januar 2015     PEGIDA

Fedrelandspartiet støtter PGIDA og alt det står for. Møt opp på mandager og vis vi er mange.

 

3. januar 2015     Hvor lang tid trenger man på å gi opphold i Norge?

Av Oddbjørn Jonstad

En fredag formiddag i januar 2015 fikk Rahel Takale og sønnen Yafet (7) beskjeden de har ventet på siden 2009. De har fått permanent oppholdstillatelse i Norge. Rahel var gravid med Yafet da hun kom til Norge som politisk flyktning fra Etiopia i 2006. De var nær ved å bli tvangsutsendt i 2012, og har klaget på avslag fra Utlendingsnemnda flere ganger.

Nå håper hun at de får bli værende i Bardu, når de nå etter å ha fått oppholdstillatelse skal bosettes i en norsk kommune. «Dette er en ny kamp for familien og oss» sier Solveig Myrlund Hansen i støttegruppa. Den jobben støttegruppa har gjort så langt har i stor grad dreid seg om å sende inn omgjøringsvedtak til UNE når det har framkommet ny informasjon eller ved endringer i livene til Yafet og Rahel. Støttegruppa har også fått advokathjelp gjennom hjelp fra støttegruppa til asylbarnet Nathan Eshete i Bergen.

Støttegruppen har altså holdt denne saken gående i byråkratiet og rettsvesenet i ni år – på skattebetalernes regning. Som vanlig syns de venstreekstreme journalistene i NRK at dette er som det skal være.  I det samme tidsrom har overbetalte og tafatte politikere sittet og ikke grepet inn. Først når FrP kom i regjering fikk de opphold.

 

2. januar 2015     Aftenposten - en avis som ikke er til å stole på

Oddbjørn Jonstad

En forferdelig tragedie fant sted i Hellas i desember 2014, da en brann brøt ut på passasjerfergen Norman Atlantic utenfor ferieøyen Korfu. Det skal ha oppstått uroligheter ombord under redningsaksjonen, noe norske medier har valgt å omskrive eller utelate. Her er sitat fra en kjent gresk sangerinne som var ombord og ble intervjuet om det etterpå: «Det var et helvete. Jeg så noen skremmende scener. Det var menn, irakere, tyrkere, pakistanere på skipet som ble fortalt å sitte ned for å tillate redningsmannskapet å prioritere barn, eldre og kvinner. Men de klatret, slo og trakk i folk for å selv komme frem til redningshelikopteret og i sikkerhet. Jeg ble også slått. Det var virkelige fælt. Jeg vil aldri glemme det, forteller Dimitra Theodossiou»

Men Aftenpostens journalist Kjersti Nipen har med vilje utelatt informasjonen om de ikke-vestlige mennenes avskyelige handlinger ombord på Norman Atlantic. Hvorfor journalist Kjersti Nipen og nyhetsredaktør Håkon Borud har valgt å fjerne denne informasjonen med vilje, er noe kun de selv kan svare på. Men vi som leser og abonnerer på avisen, enten i papir- eller elektronisk utgave, får bare ta det til etterretning at man har en slik praksis i sin nyhetsformidling.

Nabokjerringas kommentar: Aftenposten er en avis som ikke er å stole på. Men jentungen gjør vel som hun blir bedt om.

1. januar 2015     Godt nytt år

Fedrelandspartiet ønsker alle sine medlemmer og sympatisører et riktig godt nytt år. La 2015 være Fedrelandspartiets år!

28. desember 2014     Ny moskébrann i Sverige

Av Oddbjørn Jonstad

Her ser vi resultatet av den meningsløse innvandringspolitikken som svenske politikere har ført i årevis. Når man nekter å diskutere innvandringspolitikk med folk som har en annen mening og kaller dem for rasister og nynazister bare fordi de ser problemene og vil ha en strengere innvandringspolitikk, da skaper man et hat der eneste utvei er å skape frykt gjennom å angripe de som blir sett på som problemet. Det å fryse ut alle som vil ha en offentlig diskusjon som SD vil ha (som antagelig støttes av over en million svensker i dag) får hatet til å vokse enda mer. Dette er bare begynnelsen på hva vi vil se av problemer i Sverige. Det blir feil å skylde på folk å kalle dem rasister, da det er en ansvarsløs regjerings skyld at folk begynner å reagere på denne måten. Det er regjeringen som bør holdes til ansvar siden det er deres politikk som har skapt disse holdningene hos folk. Det er akkurat det samme som skjedde i Norge med Breivik. Han følte at ingen ville snakke med ham om innvandring og følte seg utestengt. Derfor klikket det for ham og han holdt regjeringen ansvarlig. I stedet for å slippe løs sin frustrasjon og sinne på de som har kommet til landet, så slapp han det løs på de han mente hadde ansvaret og det var regjeringen siden det var de som styrte innvandringspolitikken. Dette førte til den uhyggelige handling han utførte. Vi vil nok se tilsvarende handlinger i Sverige også, men kanskje mer rettet mot ikke etniske svensker.

 

18. desember 2014    Ingen kristne flyktninger i Levanger?

Av Oddbjørn Jonstad

Kommunepolitikerne i Levanger ble rådville onsdag kveld i november 2014. De visste ikke helt hvordan de skulle reagere på et forslag fra Svein Musum (Frp). Kommunestyret skulle behandle en sak om bosetting av flyktninger, og under debatten skjedde noe som visstnok aldri har skjedd før – politikerne ble rådville. «Jeg stiller meg positiv til at Levanger tar imot 45 kristne flyktninger fra Syria og Irak», sa Frp-representanten og hevdet at ifølge aviser og TV så var det spesielt de kristne fra dette området som var mest forfulgt.

Vegard Austmo (SP) tok ordet. Han visste ikke helt hvor han skulle begynne, men han var dypt sjokkert: «Jeg har aldri blitt så sjokkert i politisk sammenheng som etter at jeg hørte innlegget fra Musum». Austmo fikk seg også til å si at Musums forslag var tull: « Dette henger ikke på greip. Det er bare tull».

Ina Helen Kolleruds (Ap) følte seg kallet til å bestige talerstolen for å søtte Vegard Austmo. Det eneste hun sa var: «Jeg vil takke Vegard for at han sier det veldig mange av oss tenker». Kollerud ble møtt med tverrpolitisk nikk. Dette som et tegn på at politikerne i Levanger endelig hadde fått roen tilbake og tankene inn på rett og korrekt spor.

Det som skjedde i Levanger,er et tydelig eksempel på den ekstreme grad av virkelighets-fordreining og falske forestillinger de politisk korrekte har greidd å få tredd ned over hodene til befolkningen.

Det er to forhold her som politikerne i Levanger tydeligvis ikke forstår, eller ønsker å ta inn over seg, og det er at det er de kristne som lider mest i dagens Midtøsten. For det andre synes de ikke å forstå at de selv ville blitt sett på som kristne i muslimske land. Ateister blir sett på som kristne i muslimske land.

12. desember 2014    Hvorfor ikke eliminere et unødvendig   problem?

Av Oddbjørn Jonstad

I desember 2014 skriver administrerende direktør i NBBL Thor Eek, blant annet følgende: Voksende boligunderskudd. Noe må gjøres med boligmangelen. Befolkningsveksten tilsier at vi innen 2030 har økt fra 5 til 6 millioner innbyggere. I 2014 får vi en befolkningsvekst på ca. 61.000 innbyggere, mens antall igangsatte boliger i samme periode ser ut til å bli noe over 25.000. Prognosemakerne mener dette er minst 10.000 for lite. Både for å dekke eksisterende underskudd på boliger, og for å sørge for balanse med den løpende befolkningsveksten. Det er behov for å bygge flere boliger, men politiske dilemmaer står i veien for den boligbyggingen vi trenger. Enten må det sterkere sentral styring til, eller så må staten komme med gulerøtter som er så store at det lokker kommunene til en boligpolitikk som oppfyller nasjonale mål. Dagens boligpolitikk er i alle fall ikke kraftfull nok.

Kommentar: Ikke med et ord nevner han at årsaken til boligmangelen er innvandringen, spesielt bosettingen av asylsøkere med påfølgende familiegjenforening i distriktene. I stedet for å bygge boliger (samt barnehager, skoler etc. etc.) kan man enkelt og greit løse problemet med en effektiv  innvandringsstopp – en innvandringsstopp vi  i navnet for øvrig har hatt siden 1972. Men det er trist at ledere fremstiller boligmangel som et resultat av  seksuell aktivitet blant etniske nordmenn – uten å nevne årsaken. Dette er ikke lederskap, men venstreekstrem aktivisme.

6. desember 2014    De må stilles for riksrett.

Av Oddbjørn Jonstad

Regjeringen kom fredag kveld 5. desember 2014 til enighet med Kristelig Folkeparti og Venstre om et nytt og mer liberalt regelverk for lengeværende asylbarn. En av KrF og Venstres viktigste seier var å få fjernet den omstridte formuleringen om at foreldre aktivt må ha medvirket til å oppklare sin identitet og bidratt til å muliggjøre retur for at hensyn til barnets beste skulle kunne trumfe innvandringsregulerende hensyn. Den opprinnelige formuleringen er nå erstattet med at det vil tale sterkt imot opphold dersom barnets foreldre «aktivt har motarbeidet avklaring av egen identitet etter ankomst til landet».

Ifølge avtalen skal barnets botid og tilknytning til Norge tillegges enda større vekt enn i dag. Faktorer som må vurderes i hvert enkelt tilfelle, er blant annet barnets behov for stabilitet og kontinuitet, hvilket språk barnet snakker, barnets tilknytning til familie, venner og nærmiljø i Norge og i hjemlandet og den sosiale og humanitære situasjonen ved retur. Det var helt umulig å få til en liberalisering av regelverket hvis det forrige punktet skulle stå fast, slår KrF-leder Knut Arild Hareide fast. Denne forskriftsendringen innebærer at vi får en mer human behandling av lengeværende asylbarn, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

For det første er "asylbarna" et misvisende og oppkonstruert ord, familier med barn er vel mer i tråd med virkeligheten. Det blir nå slik at en del grunnløse "asylsøkere" sniker i køen ved å skyve barna foran seg, etter å ha anket og anket utvisningsvedtak etter utvisningsvedtak og sørget for å få flere barn mellom ankene - i tillegg til å ha bodd ulovlig i landet. Dette har kostet enormt, og betyr også at om de får opphold,  er Norge forpliktet til å skaffe husrom med eget soverom til alle samt foreldrene, støtte fra NAV til absolutt alt og med familiegjenforening som bonus.

Denne avtalen er ikke annet enn et svik mot landet – også kalt landssvik. Derfor bør både Grande og  Hareide stilles for riksrett, jfr. www.riksrett.no

 5. desember 2014     Hvor kommer disse nyttige idiotene fra?

Av Oddbjørn Jonstad

Drammen kommune gir i desember 2014 Bragernes menighetshus grønt lys til å åpne dørene for overnatting til fattige tilreisende. Mandag 8. desember 2014 står sengene klare til overnatting for fattige tilreisende. Kirkens bymisjon står bak tiltaket, og får leie mellomsalen i menighetshuset. Bymisjonen i Drammen har allerede tilbudt fattige tilreisende overnatting i en leilighet siden 21. november 2014. Denne overnattingen har gått stille og rolig for seg.

Det disse nyttige idiotene ikke skjønner er at dette vil  motivere enda flere tiggere til å komme, samt innbringe noen ekstra kroner til de kriminelle bakmennene.

 

2. desember 2014     FrP – bare et svadaparti?

Av Oddbjørn Jonstad

Tirsdag ettermiddag 2. desember 2014 skal politidirektør Odd Reidar Humlegård møte opp hos statsråden for å forklare hvorfor politiet har prioritert uttransportering av asylbarn som har bodd lenge i Norge. Det virker som det er viktig for FrP at ulovlige innvandrere skal få bli i Norge. Er det slik at dersom man bryter loven lenge nok, så skal man belønnes for det?

FrP har falt fra 30 til 10%.  Så hvorfor velger FrP å sitte i regjering når partiet til de grader ikke leverer det de har lovet. Er det slik at vi nå skal ha en enda mer liberal innvandrings-politikk enn under de Rød-Grønne? Stem på Fedrelandspartiet!

 

25. november 2014 Venstreekstremt, politisk politi?

Av Oddbjørn Jonstad

”Hos Politiets utlendingsenhet i Salten mener lederen at det ikke er grunn til å frykte asylboliger i nabolaget. Vi ser ufattelig lite kriminalitet blant asylsøkere i Bodø, sier Harald Jakobsen”. Det er jo trist at et politi som overhode ikke gjør jobben sin, driver venstreekstrem, politisk aktivitet for det alle utenom politiet vet medfører mer kriminalitet og andre samfunnsproblemer. Dette blir for dumt!

18. november 2014      Hvordan står det egentlig til i Fremskrittspartiet?

Av Oddbjørn Jonstad

Tallet på asylsøkere i Norge har falt med 5 prosent i årets ti første måneder sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig får en høyere andel av søkerne ja på sine søknader. Skulle ikke dette bli bedre når FrP kom til makten? Samtidig viser det seg at det ble uttransportert flere i 2010 enn i 2013 - bør man ikke få FrP-erne ut av limousinene?

28. august 2014     Koranen er full av selvmotsigelser

Redigert av Oddbjørn Jonstad

Jeg deltok i demonstrasjonen mot islamsk ekstremisme mandag 25. august. Riktignok var vi alle mot vold og terror, men for oss som kjenner Koranens tekster, var det noe som ikke stemte. Saken er nemlig at gruppen Profetens Ummah lett kan finne støtte i Koranen for sin ekstremisme. For eksempel: «Fiender av islam skal drepes, korsfestes og lemlestes» - eller ved bruk av etnisk rensing å «jage dem vekk fra deres land». Koranen er full av selvmotsigelser, grov vold og overgrep. Dette prøver muslimene å skjule ved at det plukkes ut noen godord hist og her - mens de omhyggelig passer på å skygge unna alle ubehagelige passasjer som sier det stikk motsatte. De åtte sitatene brukt av muslimer i Aftenposten 23. august er typiske i så måte.

Hvis det er slik at demonstrasjonen på mandag skal være begynnelsen på en fornyet aktivitet blant muslimene for å bedre inntrykket i det norske folk, slik det ble uttalt av enkelte talere, er en kritisk gjennomgang av Koranen noe av det første som bør skje. Der er det mye å gjøre»

(Dette er et innlegg av Adolph Denis Horn i Aftenposten 28.august 2014)

26. august 2014     Ære være de enfoldige – men skal de få arve jorden?

Av Oddbjørn Jonstad

Mandag 25. august 2014 arrangerte muslimene i Norge en demonstrasjon mot terrorisme og spesielt mot ISIL (den Islamske stat i Irak og Levanten) på grunn av deres brutale fremferd mot innbyggerne i de landområdene de besitter. Muslimene i Norge ville markere at slik var ikke de. I tillegg til disse stilte flere politikere opp i demonstrasjonen, f.eks. Hareide fra KrF, Lysbakken fra SV, Vedum fra SP, Jensen fra FrP, Støre og Bøhler fra AP og Stang, Røsland og Erna Solberg fra Høyre. Fra kirken deltok Anne-May Grasaas.

Men det er vel grunn til å stille spørsmålstegn ved politikernes deltagelse i en muslimsk demonstrasjon. For det de i virkeligheten ble lurt til, var en massiv demonstrativ godkjenning av Islam og dens vesen i Norge. Når vi ser hva islamistene står for i virkelighetens verden med eksempler fra Syria og Irak, er det et tankekors at fremtredende etnisk norske politikere støtter en politisk og voldelig organisasjon som er i fred med å etablere seg i landet. Vi ser også at de såkalte integrerte, vennlige muslimene har etablert sharia-zoner i England, Frankrike, Belgia og snart også i Sverige.

Utfra historien er det åpenbart for alle med et minimum av intelligens og sunn fornuft, at muslimene kjemper for full politisk og militær kontroll i de områdene de er til stede i. Det er synd at vi har politikere og kirkelige ledere som ikke besitter disse egenskapene. Kanskje det burde bli et tema ved neste valg?

 

16. august 2014     Stopp pøblene og uduelige politikere!

Av Oddbjørn Jonstad

«Ingen rasister i våre gater» ropte demonstranter da Sverigedemokraternas partileder holdt sin valgkampappell i Oslo fredag ettermiddag 15. august 2014.Under appellen måtte Åkesson ta en pause, da demonstrantene overdøvde talen med tilrop og fløyter.

Det har nå blitt slik at ytringsfriheten her i landet kun gjelder mer eller mindre muslimske venstreekstremister. Hver gang en kristen organisasjon eller en nasjonal organisasjon holder demonstrasjon, møter disse utilregnelige nerdene opp og lager spetakkel. Hvorfor kan ikke politiet sette en stopper for dette og la venstreekstremistene få tillatelse til å demonstrere en annen dag. Men dette er ikke bare et politiproblem på grunn av et inkompetent  politikorps, det er også et politisk problem fordi de verste udugelighetene nå sitter på Stortinget og i Regjeringen. Disse bruker store summer på å holde i live organisasjoner som ikke gjør annet enn å skrike om rasisme i enhver sammenheng. Dette bør bli et tema i neste valgkamp!!

28. juli 2014     Har PST en fremtid?

Av Oddbjørn Jonstad

I mange dager har PST, sammen med inkompetente og hysteriske politikere, politifolk og ikke minst mediefolk, holdt hele landet i ånde med sine tøvete, såkalte trusselvurderinger. Dette til tross for at det helt fra begynnelsen var ganske åpenbart at disse truslene var uintelligent og urealistisk synsing. Mange såkalte eksperter har fått promotere seg selv med selvfølgeligheter - uten et eneste fast holdepunkt. Men ingen av disse har kommet inn på det tema at dette i sin ytterste konsekvens  er et asylproblem - og at det er der man må sette inn en bråstopp!

Slik kan vi ikke ha det!

De som har forårsaket og eskalert oppstyret, må stilles personlig til ansvar for dette – spesielt lederne i PST må få andre arbeidsoppgaver.

27. juli 2014     Riktig diagnose gir riktig medisin

Av Oddbjørn Jonstad

Hvis man forsøker å stille en diagnose og anbefale en behandling og en medisin for sykdomssymptomene i det norske samfunn, finner man fort ut at årsakene til at samfunnet nå fremtrer som ikke helt friskt, blir mer og mer tydelige. I tillegg til oppdiktede terrortrusler sliter vi med en befolkningsvekst som gjør at vi har for få boliger, for få barnehager, for få skoler, for lite politi og dommere, for få sykehus, for lite transportmidler , for trange veier/baner, for trange sykehjem etc. etc.

I tillegg kommer menneskelige, religiøse og kulturelle problemer som overfylte asylmottak, bruk av niqab samt utstrakt skjult og åpen kriminalitet etc. etc.

I stedet for å sette inn riktig behandling og riktig medisin får å fjerne årsakene til elendigheten, driver politikerne og det offentlige med forvaltning og administrasjon av symptomene - og påstår at vi lever i verdens rikeste land. Men hva med resultater i stedet for penger?

Det finnes bare en avgjørende og riktig medisin for det norske samfunn og det er full stopp i arbeidsinnvandringen, asylinnvandringen og innvandring gjennom familiegjenforening. Hvis man setter seg ned og virkelig tenker etter, ser man fort at de aller fleste lidelser det norske samfunn har pådratt seg, skyldes ene og alene innvandringen.  Å ikke ta hensyn til dette,  burde i sin ytterste konsekvens medføre rettsforfølgelse.

26. juli 2014     Dette har de arbeidet for

Av Oddbjørn Jonstad

Man undrer seg over at ansatte i aviser, nettaviser, TV-kanaler etc. syns der er underlig at trusler og terror er kommet til landet. Men dette er da ikke annet enn en logisk og naturlig konsekvens av disse medias årelange og naive innsats for innvandring og islamisering. Resultatet ligner til forveksling på landssvik.